search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:30
MENU CLOSE

«Έτρωγα μπανάνες για 12 μέρες και ορίστε τι μου συνέβη» (Video)

30.04.2018 16:06
«Έτρωγα μπανάνες για 12 μέρες και ορίστε τι μου συνέβη» (Video) - Media

 

Την ανατρεπτική απόφαση να τρέφεται μόνο με μπανάνες για 12 μέρες πήρε η Γιούλια Τάρμπαθ. Μια απόφαση που έφερε σημαντικές αλλαγές στη διατροφή της, στο σώμα της και στην απόδοσή της στη δουλειά της.

Η Γιούλια ξεκίνησε να σκέφτεται ότι πρέπει να αρχίσει μια αποτοξίνωση του οργανισμού της και να χάσει κάποια κιλά. Έτσι, αποφάσισε να τρώει μόνο μπανάνες, καθώς είναι θρεπτικές και οικονομικές. Επίσης, επέτρεψε στον εαυτό της να καταναλώσει και σέλινο τις δύο πρώτες μέρες της διατροφής της.

Επιπλέον, ήπιε μεγάλες ποσότητες νερού, έκανε συχνά γυμναστική και άρχισε να κοιμάται όσο περισσότερο γίνεται.

Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε 12 μέρες, είδε μεγάλες αλλαγές και στο σώμα και στην ψυχολογία της, σύμφωνα με την ίδια.

Το πεπτικό της σύστημα λειτουργούσε καλύτερα γιατί οι μπανάνες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, ρυθμίζουν τους ηλεκτρολύτες του οργανισμού και ξεπλένουν τις τοξίνες από το σώμα. Επίσης, ένιωθε πιο ήρεμη και δημιουργική, αφού ήταν συγκεντρωμένη σε ό,τι έκανε και είχε καθαρό μυαλό.

Αυτό το απέδωσε στο γεγονός ότι τα επίπεδα τρυπτοφάνης (ενός τύπου αμινοξέος) και καλίου της μπανάνας ενισχύουν την «κυτταρική επικοινωνία» διατηρώντας παράλληλα τα κατάλληλα επίπεδα οξυγόνου στον εγκέφαλο. Επίσης, το δέρμα της έγινε πιο μαλακό και πιο λαμπερό.

«Ευχαριστήθηκα την ζωή στο έπακρον και ένιωσα ότι έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ άλλοτε», δήλωσε σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο.

Μάλιστα μετά από 12 μέρες μόνο με μπανάνες, κατάφερε να ξεφορτωθεί την υπογλυκαιμία, τις εναλλαγές στην διάθεσή της και την έντονη επιθυμία για μία τροφή.

Σημειώνεται ότι όσοι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε τέτοιες διατροφικές αλλάγές, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ότι καλό θα ήταν να συμβουλευτούν κάποιον διατροφολόγο ή γιατρό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24