search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου (Video)

14.06.2018 15:09
Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου (Video) - Media

 

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η οποία ανήρτησε βίντεο από το νοσοκομείο στη σελίδα της στο Facebook.

Σύμφωνα με την ίδια, το πρόβλημα υγείας της την εμπόδισε να παρεβρεθεί σε εκδήλωση με θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

«Προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να παρεβρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, έστειλε το δικό της μήνυμα για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, γράφοντας: «Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13