search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:38
MENU CLOSE

Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης Κούρκουλος – Δημητροπούλου

17.06.2018 07:39
Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης Κούρκουλος - Δημητροπούλου - Media

 

Αυλαία έπεσε στη σχέση του Άλκη Κούρκουλου με την Ευγενία Δημητροπούλου, σύμφωνα με τη Real News, παρά το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί θεωρούνταν ένα από τα πλέον ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους», σχολιάζει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον. Οι άνθρωποι, μάλιστα, που βρίσκονταν κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε πως και οι δύο φαίνονται αμετάκλητοι όσον αφορά την απόφασή τους να μην είναι πια μαζί. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλούσε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, γι’ αυτό και ο χωρισμός του εξέπληξε δυσάρεστα όλους όσοι γνώριζαν τους δύο ηθοποιούς και τους είχαν συναναστραφεί μαζί στη διάρκεια της ευτυχισμένης σχέσης του.

«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ίσως «ξεθώριασε» ο έρωτάς τους, ίσως ο Άλκις ενοχλήθηκε από την απόφαση της Ευγενίας να φύγει περιοδεία ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι, ενώ ήταν μία ευκαιρία να το περάσουν μαζί κάνοντας διακοπές που τις είχε ανάγκη.

Το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους. Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:37