28/09/2020 02:46:53

Μαξίμου για Λαζαρίδη: Σχέδιο αποστασίας από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα υπέρ Μητσοτάκη

Μαξίμου για Λαζαρίδη: Σχέδιο αποστασίας από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα υπέρ Μητσοτάκη - Media
 
Για σχέδιο αποστασίας που εξυφαίνεται από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το Μαξίμου με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργου Λαζαρίδη.
 
Ταυτόχρονα, από το πρωθυπουργικό γραφείο, σε γραμμή ανάλογη με αυτή της ανακοίνωση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, καλούν τον βουλευτή να αποδείξει τη μη συμμετοχή του στον παραπάνω σχεδιασμό παραδίδοντας την έδρα του.
 
Αναλυτικά, πηγές του Μαξίμου αναφέρουν:
 
"Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.
 
Είναι προφανές το γιατί.
 
Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.
 
Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού".
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του στο Κόκκινο διερωτήθηκε για τη χρονική στιγμή που λαμβάνει χώρα αυτή η κίνηση:
 
"Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες ημέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup".
 
ΝΔ: Το γαρ πολύ της θλίψεως...
Απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, η ΝΔ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι "οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.