search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Μπήκε στην τουαλέτα στη Νίκαια και βγήκε στη… Σαλαμίνα (Video)

28.06.2018 12:07
Μπήκε στην τουαλέτα στη Νίκαια και βγήκε στη… Σαλαμίνα (Video) - Media

 

Εντάξει ο τίτλος είναι χιουμοριστικός, η κατάσταση όμως είναι για κλάματα. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες, ημέρα της μεγάλης νεροποντής, ένα βίντεο που καταγράφει στη Νίκαια μια χημική τουαλέτα να την έχει παρασύρει ο χείμαρρος και από πίσω τα αυτοκίνητα να κινούνται με ρυθμούς χελώνας.

Η χημική τουαλέτα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής βρισκόταν σε μια λαϊκή αγορά που γινόταν δίπλα από τον δρόμο που βλέπετε και σαν πλοίο κατέβαινε στο ποτάμι που είχε δημιουργήσει η βροχή. Υπομονετικά από πίσω της τα αυτοκίνητα ακολουθούν .

Η τουαλέτα παραμένει στη μέση του δρόμου σαν κάποιος να την οδηγεί και δεν χτυπάει δεξιά και αριστερά στα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Φυσικά ήταν άδεια και φυσικά κανείς δεν μπήκε στη Νίκαια και να βγει στη Σαλαμίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23