19/10/2019 11:38:30
9.7.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2028 στις 5-7-2018

Τρικυμία

Τρικυμία - Media

 

Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι, 5-7-2018 

Τρικυμία

Γύρω μας συμβαίνουν τεκτονικές αλλαγές. Έχουμε ήδη μπει στο τοπίο της μεταπαγκοσμιοποίησης και είναι σαν οι Τιτάνες στα έγκατα της Γης να ετοιμάζουν για τους θνητούς που νομίζουν ότι είναι θεοί νέες Χίμαιρες. Νέες κρίσεις, εμπορικές, πολιτικές, πολεμικές ετοιμάζονται να ξεπροβάλουν, μεγάλες τρικυμίες δείχνουν να έρχονται. Και μέσα σε αυτό το τρικυμιώδες περιβάλλον η Ελλάδα δείχνει να ζει τη δική της τρικυμία στο κουτάλι, χωρίς άλλη μέριμνα παρά μόνον για την εκτέλεση των διαταγών που λαμβάνει (για να πνίγεται μέσα σ’ αυτό το κουτάλι). Βυθισμένοι όλοι στον μικρόκοσμο που το ελληνικό πολιτικό σκηνικό παράγει και αντιλαμβάνεται, αδυνατούμε να δούμε πέρα από τη μωρία της μύτης των Πινόκιο.

Μεγάλες κουβέντες μικρών πολιτικών μεγεθών που έχουν ακυρώσει κάθε δυνατότητα να αντιληφθούμε, πόσω μάλλον να συζητήσουμε, για το ευρύτερο τοπίο του κόσμου μέσα στον οποίον κλυδωνιζόμαστε, (αν)έτοιμοι για το επόμενο ναυάγιο, μοιραίοι μέσα σε μια ειρωνική αντιστροφή του «ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή». Ώσπου να πνιγεί.

• Στο εξής όσοι υπογράφουν οτιδήποτε, θα  υπογράφουν και τις υπογραφές τους.

Τυχόν υπογραφή χωρίς υπογραφή κάτω απ’ την υπογραφή, δεν θα θεωρείται υπογραφή.

Για παράδειγμα: υπογραφή Τσίπρας και από κάτω για το γνήσιον της υπογραφής, Τσίπρας. Ο λόγος μας συμβόλαιο erga omnes

email: stathispontiki@gmail.com

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.