search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:49
MENU CLOSE

Φουλ για μετάλλιο στο παγκόσμιο εφήβων η Εθνική πόλο!

17.08.2018 20:48
Σοκ στο ελληνικό πόλο - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος  - Media

 

Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Αυστραλίας στον προημιτελικό και δείχνει έτοιμη για… μετάλλιο.

Τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη η Εθνική Εφήβων πόλο!

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Κραβαρίτη σάρωσαν την Αυστραλία με 11-8 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει πλέον στον ημιτελικό του Σαββάτου 18/8 (η προγραμματισμένη ώρα αρχικά είναι 21.00) τη Σερβία, η οποία νίκησε σε άλλον προημιτελικό την Ιταλία με 9-6 με στόχο να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το χρυσό!

Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά στον αποψινό προημιτελικό αλλά το άγχος κατά διαστήματα και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ήταν τα μοναδικά εμπόδια που δεν την άφηναν να πάρει από νωρίς ένα άνετο προβάδισμα. Οι Έλληνες ήταν συνεχώς μπροστά με ένα ή δύο γκολ, ενώ κάποια στιγμή στα μέσα της δεύτερης περιόδου προηγήθηκαν και με 3 (6-3). Κάποια αμυντικά λάθη, λόγω άγχους, όμως, έβαλαν και πάλι μέσα στο παιχνίδι τους Αυστραλούς, που μείωσαν σε 7-6. Στη συνέχεια, όμως, η αμυντική λειτουργία βελτιώθηκε σταθερά, οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν την κόντρα και τον παίκτη παραπάνω, κυρίως στον τέταρτο οκτάλεπτο και έφτασαν στο τελικό 11-8 (4 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, με γκολ του Γραμματικού διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-1, 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καλογερόπουλος 1, Κουρούβανης Ν., Κεχαλάρης, Μπραΐμης, Γραμματικός 1, Χαλυβόπουλος Ι. 2, Πάτερος 2, Παπανικολάου 2, Δήμου 3, Μανθογιάννης.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ζιρθ, Κόλλινς 1, Όμπερμαν, Ντάισον 1, Χάμπι, Γκλιφίδερ 1, Μόλναρ, Τέιλορ 1, Κυριακού 3, Ρόμπινσον, Γκλάνζιγκ, Τάουνσεντ 1, Φόντορ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15