search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Το σατανικό σχέδιο μιας μητέρας και του εραστή της για τον βιασμό του γιου και της  κόρης της

27.08.2018 13:36
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό βρέφος τριών μηνών - Έρευνα της αστυνομίας - Media

 

Μια μητέρα και ο κυρφός εραστής της αντάλλαξαν χιλιάδες αηδιαστικά μηνύματα μέσω εφαρμογής του κινητού, αποκαλύπτοντας τα αποκρουστικά σχέδιά τους για να βιάσουν τον γιο της ο οποίος είναι βρέφος και την πεντάχρονη κόρη της.

Μάλιστα, οι τρομακτικές φωτογραφίες των μικρών παιδιών που βρέθηκαν ήταν το «χειρότερο» πράγμα που έχει δει ακόμη και ένας έμπειρος ερευνητής κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη τους στη Μ. Βρετανία.

Το ζευγάρι προσπάθησε επανειλημμένα να βιάσει το 5χρονο κορίτσι, τραβώντας το με το ζόρι.

Τώρα η μητέρα και ο εραστής της έχουν φυλακιστεί για σχεδόν 50 χρόνια, μετά την αποκάλυψη του σχεδίου τους.

Στο δικαστήριο Corun Court του Portsmouth, ακούστηκε ότι η μητέρα και ο εραστής της διενήργησαν μια «συστηματική» σεξουαλική κακοποίηση στα παιδιά για μια περίοδο τεσσάρων μηνών και σχεδίαζαν τα εγκλήματά τους μέσω 12.400 μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Μάλιστα, ο εραστής της είχε μια «διεστραμμένη σεξουαλική προτίμηση» για παιδιά της νεότερης ηλικίας .

Η μητέρα ανάγκασε την πέντε ετών κόρη της να καταπιεί υπνωτικό χάπι ώστε να μπορούν να την κουβαλήσουν. Κατά τη διάρκεια δίκης, η οποία διήρκεσε αρκετές εβδομάδες, η μητέρα υποστήριξε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη και ότι χειραγωγήθηκε από τον εραστή της, ενώ εκείνος αρνήθηκε ότι έκανε την κακοποίηση.

Τελικά, ο δικαστής αποφάσισε ότι η μητέρα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον το ήμισυ της ποινής της, ενώ ο εραστής της πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον τα δύο τρίτα της ποινής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:24