search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Μες στην «αμαρτία» δυο ιερείς: Πιάστηκαν να κάνουν σεξ σε αυτοκίνητο δίπλα σε παιδική χαρά

06.09.2018 10:38
Μες στην «αμαρτία» δυο ιερείς: Πιάστηκαν να κάνουν σεξ σε αυτοκίνητο δίπλα σε παιδική χαρά - Media

 

Άφωνοι έμειναν οι περαστικοί του δρόμου Μαϊάμι Μπιτς όταν αντίκρυσαν μπροστά στα μάτια τους δυο ιερείς οι οποίοι συνευρίσκονταν ερωτικά.

Πρόκειται για τον 39χρονο ιερέα Ντιέγκο Μπέριο και τον 30χρονο Έντουιν Κορτέζ οι οποίοι εθεάθησαν από ανυποψίαστους περαστικούς να κάνουν στοματικό σεξ σε αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει δίπλα σε μια παιδική χαρά!

Ένας άνδρας που ανησύχησε ότι το θέαμα αυτό υπήρχε κίνδυνος να το δουν τα παιδιά του, κάλεσε την αστυνομία και πλέον οι δυο ιερείς κατηγορούνται για προσβολή της δημόσιας αιδούς, καθώς και για επίδειξη γεννητικών οργάνων.

Σύμφωνα με την Espresso που επικαλείται ρεπορτάζ του CBS Miami, οι δυο άντρες δεν είχαν καν αντιληφθεί την παρουσία του αστυνομικού ο οποίος αναγκάστηκε να χτυπήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου προκειμένου να διακόψουν την ερωτική πράξη τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03