search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:58
MENU CLOSE

«Ντου» ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων στο φεστιβάλ μπέργκερ στο Γκάζι (Video)

16.09.2018 17:05
«Ντου» ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων στο φεστιβάλ μπέργκερ στο Γκάζι (Video) - Media
 
Από τη δράση ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων διακόπηκε για λίγη ώρα το φετινό Burger Fest που διεξάγεται στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.
 
Συγκεκριμένα, ομάδα από περίπου 15 ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων εισέβαλαν στο χώρο του φεστιβάλ με ντουντούκες και πλακάτ, έκαναν την παρέμβασή τους το βράδυ της Παρασκευής, καλώντας τους παριστάμενους να μην καταναλώνουν προϊόντα κρέατος και να μην συμμετέχουν σε φεστιβάλ κρεατοφαγίας, ενώ όπως καταγγέλουν απομακρύνθηκαν μετά από παρέμβαση της ασφάλειας του χώρου.
 

Οι ακτιβιστές είναι μέλη της οργάνωσης «Direct Action EVERYWHERE», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι vegans δεν τρώνε κρέας (προφανώς) ούτε προϊόντα ζωικής προέλευσης, όπως τυρί, γάλα, κλπ. Τα μέλη της οργάνωσης έκαναν σαφές ότι θα κλιμακώσουν τη δράση τους και ζητούν να μπει τέλος στην εκμετάλλευση και την θανάτωση των ζώων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15