search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο σατανιστών το Netflix

05.11.2018 18:26
Στο στόχαστρο σατανιστών το Netflix - Media

 

Ανατρέποντας τον αφορισμό ότι η τηλεόραση είναι έργο του διαβόλου, μια οργάνωση σατανιστών απειλεί το Netflix, όχι με κατάρες και ξόρκια, αλλά με αγωγές.

Συγκεκριμένα, ο Σατανικός Ναός, μια οργάνωση μη θεϊστών σατανιστών από το Σάλεμ της Μασαχουσέτης (όπου είχαν γίνει οι διαβόητες δίκες των μαγισσών τον 17ο αιώνα) απείλησε τη γνωστή εταιρεία με αγωγή για παράνομη χρήση συμβόλων της.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Σατανικού Ναού Λουσιέν Γκριβς στη σειρά «The Chilling Adventures of Sabrina», χρησιμοποιήθηκε ένα άγαλμα του Μπάφομετ που είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η οργάνωση.

Μάλιστα, ο Γκριβς ανέβασε σε φωτογραφίες το σκηνικό από τη σειρά και το άγαλμα του Σατανικού Ναού, προσθέτοντας ότι η οργάνωση ζητά αποζημίωση για χρήση υλικού με copyright αλλά και για την συκοφαντία των σατανιστών.

Για την ώρα το Netflix διατηρεί σιγή ασυρμάτου, ενώ για την ιστορία ο Μπάφομετ είναι ένα αρκετά γνωστό και διαδεδομένο σατανικό σύμβολο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:25