search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:05
MENU CLOSE

Ψάχνει κόμμα ο Μαρκογιαννάκης να κατέβει ανεξάρτητος

19.11.2018 13:53
Μαρκογιαννάκης: Με εκβιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  - Media

 

«Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Χανιών, ο κόσμος να χαλάσει. Επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ με απέκλεισε από τα ψηφοδέλτια με το πρόσχημα της ανανέωσης και στο μεταξύ παίρνει μεγαλύτερους από μένα, θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων συνεργαζόμενος με άλλο κόμμα, από το ΚΙΝΑΛ μέχρι τον Λεβέντη, όχι βέβαια με τη Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ».

Αυτό δήλωσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό News247, ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης. «Ο Κ. Μητσοτάκης με απέκλεισε για να μην κινδυνεύσει η πρωτιά στα Χανιά που αν κατέβαινα εγώ θα ήταν σίγουρα δική μου».

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ που δημοσίευσαν τα Χανιώτικα Νέα, έγινε επαφή του πρώην υπουργού με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο αποκλείστηκε η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του Κινήματος.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η υποψηφιότητά του με την Ένωση Κεντρώων.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην υπόθεση του C4I. «Επειδή χειρίστηκα το θέμα του C4I, να πω ότι δεν έχω υπογράψει καμία τροποποίηση σύμβασης και δεν παρεγράφη τίποτα όσον αφορά εμένα γιατί το 2011 στο πλαίσιο εξεταστικής για τη Ζίμενς βγήκε ένα πόρισμα που δεν ήρθε στη Βουλή για συζήτηση και έγινε πρόταση για προκαταρκτική. Η ΝΔ δεν με στήριξε.

Οι ίδιοι που είχαν υπογράψει την πρόταση δεν την υπερψήφισαν. Κατέθεσα τροπολογία την οποία αποδέχθηκε ο υπ. Δικαιοσύνης κ. Καστανίδης, ότι ένας υπουργός που κατηγορείται μπορεί να ζητήσει τη μη παραγραφή.

Τον Σεπτέμβριο έγινε πρόταση για προανακριτική που και πάλι δεν πέρασε. Ο Χριστοφοράκος μπαινόβγαινε στο γραφείο μου κάθε μέρα αλλά ποτέ δεν μου έστειλε δώρο ούτε ένα στυλό. Όποιος έχει τα κότσια να προχωρήσει στη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής» ανέφερε ειδικότερα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30