search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Λιπόθυμη στο νοσοκομείο η εξαδέλφη Πολάκη – Νοσηλεύεται με εισαγγελική εντολή

21.12.2018 17:04
Λιπόθυμη στο νοσοκομείο η εξαδέλφη Πολάκη – Νοσηλεύεται με εισαγγελική εντολή - Media

 

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασχάκη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έπειτα από επέμβαση για κρεατάκια, η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, που βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της τραγικής υπόθεσης για τις πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες που είχε λόγω και προηγούμενης εμπλοκής της σε κλοπή και χρήση οπιούχων ουσιών, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο στον μικρόκοσμο των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Βενιζέλειο και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η κυρία Πολάκη νοσηλεύεται το τελευταίο 24ωρο στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου λέγεται ότι εισήχθη με εισαγγελική εντολή. Η αναισθησιολόγος είχε βρεθεί την περασμένη Τρίτη σε κωματώδη κατάσταση στη διάρκεια της εφημερίας της στο νοσοκομείο Βενιζέλειο – το τελευταίο έτος είχε μετακινηθεί από τα χειρουργεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας- και διασωληνώθηκε. Μάλιστα, φέρεται να επισκέφθηκε την εξαδέλφη του στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης.

Οι λόγοι για τους οποίους βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση δεν έχουν διευκρινιστεί. Λέγεται ότι από πλευράς διοίκησης του νοσοκομείου αποδόθηκε το περιστατικό σε κρίση επιληψίας.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι των δύο νοσοκομείων συσχετίζουν το τελευταίο συμβάν – όπως και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε να μη βγει από τους τοίχους του νοσοκομείου- με το επιβαρυμένο ιστορικό της αναισθησιολόγου.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2015 η αναισθησιολόγος είχε κατηγορηθεί πως είχε κλέψει από το φαρμακείο του ΠΑΓΝΗ αμπούλες πεθιδίνης, που είναι οπιούχο νοσοκομειακό σκεύασμα, και είχε διαταχθεί ΕΔΕ. Η υπόθεση είχε κρατηθεί στα συρτάρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας μέχρι το τέλος του ίδιου έτους.

Πηγή: protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45