26/02/2020 01:53:54

Δανέλλης: Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές χωρισμένοι σε πατριώτες και προδότες

Δανέλλης: Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές χωρισμένοι σε πατριώτες και προδότες - Media

 

Όχι μόνο έτοιμος να δώσει την ψήφο του για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά πολύ κοντά και στην ιδέα να ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης σε ενδεχόμενη ψηφοφορία - εφόσον θεωρηθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -δηλώνει ο Σπύρος Δανέλλης.

«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πέσει εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές με διακύβευμα τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 2/47 ο κ. Δανέλλης.

«Το "ναι" του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν συνδέεται με αίτημα για εκλογές», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, προσθέτοντας:

«Δεν συνδέουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών με την παραμονή ή μη της κυβέρνησης στα καθήκοντά της. Δεν συμψηφίζουμε το εθνικό θέμα με πολιτικές σκοπιμότητες».

«Στο Ποτάμι έχουμε αποφανθεί αρνητικά, αλλά η άποψή μου είναι ότι πρέπει να επανεξετάσουμε αυτή τη θέση και να δούμε τι απαιτεί το εθνικό συμφέρον.

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πέσει εξαιτίας τη συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές με διακύβευμα τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί αυτό θα διχάσει την ελληνική κοινωνία και θα αναζωπυρώσει διαχωρισμού ανάμεσα σε "πατριώτες" και "προδότες"».

Σημειώνεται ότι στο Ποτάμι, εκτός του Σπύρου Δαννέλη που έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και θεωρείται ότι βρίσκεται πολύ κοντά με το κυβερνών κόμμα, δύο βουλευτές, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Γιώργος Αμοιράς έχουν δηλώσει οτι καταψηφίζουν.

Οι υπόλοιποι, δηλαδή ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Σπύρος Λυκούδης, δηλώνουν ότι θα υπερψηφίσουν αλλά δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.