search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

«Αστακός» η Αθήνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής – 2.000 αστυνομικοί στο δρόμο

18.01.2019 19:35
«Αστακός» η Αθήνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής - 2.000 αστυνομικοί στο δρόμο - Media

 

Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάρτιση του σχεδίου των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο της Κυριακής ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό θα συμμετέχουν συνολικά 1.800-2.000 αστυνομικοί από Υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας, ενώ drone της Αστυνομίας και ελικόπτερα θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τοποθετηθούν φραγμοί με κλούβες των ΜΑΤ ανάμεσα στην συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση που γίνεται στα Προπύλαια για να μην συναντηθούν οι δύο πλευρές.
 
Τα λεωφορεία θα αποβιβάζουν από την Νότια Ελλάδα τους διαδηλωτές στο Συγγρού-Φιξ και από Βόρεια Ελλάδα στην Κατεχάκη. Από εκεί τα λεωφορεία θα αποχωρούν για τους χώρους στάθμευσης σε ΟΑΚΑ, μπάντμιντον και ΣΕΦ.
 
Οι διαδηλωτές θα μπορούν να προωθηθούν από εκεί μέσω μετρό σε σταθμούς όπως Ακρόπολη, Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι, καθώς θα κλείσει ο σταθμός του Συντάγματος, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιοι άλλοι σταθμοί θα βάλουν «λουκέτο».
 
Τα λεωφορεία θα προωθούνται και πάλι με συνοδεία από τα διόδια και τις εισόδους της πόλης με περιπολικά και όχι μαζικά. Υπενθυμίζεται ότι το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.
 
Πληροφορίες: news247.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06