24/01/2021 02:26:08

Δ. Καμμένος για Επιτροπή Άμυνας: Να μην ληφθεί καμία αυθαίρετη απόφαση για τους ανεξάρτητους βουλευτές

Πρόταση Καμμένου για σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους βουλευτές  - Media
 
Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται διότι ορίστηκε ο Σπύρος Δανέλλης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής χωρίς να ερωτηθούν προηγουμένως όλοι οι άλλοι ανεξάρτητοi βουλευτές, απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.
 
Ο κ. Καμμένος, παρότι μετέχει ως ανεξάρτητος βουλευτής στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρει τα εξής:
 
«Κατόπιν πληροφόρησης μου γνωστοποιήθηκε ότι πρόκειται να επεκταθεί η συμμετοχή των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά ένα πρόσωπο. Να μην ληφθεί καμία αυθαίρετη απόφαση για την εκπροσώπηση αυτή προτού οι ανεξάρτητοι βουλευτές αποφασίσουμε με τον προβλεπόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις, τρόπο για τον βουλευτή που θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη Επιτροπή. Θα ενημερωθείτε σχετικά με έγγραφο που θα κατατεθεί από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Ν. Νικολόπουλο στη Διάσκεψη των Προέδρων. Θεωρώ απαράδεκτο, καθώς συνιστά προσβολή προς το πρόσωπό σας, ότι δήθεν αποφασίσατε, χωρίς να ερωτηθεί ουδείς εκ των ανεξαρτήτων βουλευτών, να ορίσετε τον ανεξάρτητο βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ως νέο μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.