search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:05
MENU CLOSE

Ρωσία: Ψυχοπαθής κανίβαλος εργαζόταν ως ψυχίατρος με πλαστά πτυχία

02.02.2019 10:10
Ρωσία: Ψυχοπαθής κανίβαλος εργαζόταν ως ψυχίατρος με πλαστά πτυχία - Media

 

Τριαντά εξάχρονος, ο οποίος είχε δολοφονήσει και πιει το αίμα φίλου του, πλαστογράφησε πτυχία και εργαζόταν ως γιατρός.   

Σύμφωνα με την dailymail ο «γιατρός», ο οποίος εργαζόταν ως ψυχίατρος, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική καθώς πριν από 20 περίπου χρόνια είχε δολοφονήσει

Η δολοφονία που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη

Σύμφωνα με την dailymail, η ιστορία τρόμου αποκαλύφθηκε όταν τα πλαστά πτυχία που κατείχε ο 36χρονος Μπόρις Κοντράσιν τον έφεραν και πάλι στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αποκαλύφθηκε ο γιατρός με τα πτυχία μαϊμού ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη με τη δολοφονία φίλου του στη Ρωσία, το 1998. 

Ο Μπόρις Κοντράσιν σκότωσε και τεμάχισε με χειρουργική ακρίβεια φίλο του και στη συνέχεια ήπιε το αίμα του με ασημένιο ποτήρι.

Η φρίκη δεν σταμάτησε εκεί καθώς έπειτα έφαγε και κάποια κομμάτια από το τεμαχισμένο πτώμα.

Για την ανατριχιαστική ο 36χρονος «γιατρός» καταδικάστηκε να εκτίσει την ποινή του σε πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής από την οποία πήρε εξιτήριο μετά από 10 χρόνια νοσηλείας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι όλα αυτά τα έκανε με εντολή του Σατανά ενώ ισχυριζόταν πως είναι Βαμπίρ. Η ανατριχιαστική υπόθεση συνεχίστηκε και δυο χρόνια αργότερα όταν οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι του ανακάλυψαν μια λίστα θανάτου με συμμαθητές του που ήταν τα μελλοντικά του θύματα.

Το όνειρο του πατέρα του

Μόλις πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, ο 36χρονος αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του πατέρα του και να γίνει γιατρός. Αφού πλαστογράφησε μερικά πτυχία, έπιασε δουλειά ως γιατρός σε ένα νοσοκομείο στη Ρωσία για παραπάνω από 2,5 χρόνια. Μάλιστα είχε ειδικότητα ψυχίατρος με ειδίκευση σε άτομα με εθισμούς.

Η αστυνομία μετά την υπόθεση με τα πλαστά πτυχία συνέλαβε και πάλι τον «γιατρό» και ερευνά το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει αυτό το διάστημα κάποιο έγκλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:05