search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Στρατούλης: Συζητάμε για συνεργασία με Κωνσταντοπούλου και Αλαβάνο – Πιέζουμε και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

10.02.2019 09:14
Στρατούλης: Συζητάμε για συνεργασία με Κωνσταντοπούλου και Αλαβάνο - Πιέζουμε και ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Media

 

Σε συζητήσεις για συνεργασίες με άλλα κόμματα βρίσκεται η Λαϊκή Ενότητα όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός και νυν στέλεχος του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Στρατούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι σε εξέλιξη οι συνεργασίες που συζητάμε με άλλες αντιμνημονιακές και δημοκρατικές δυνάμεις. Συζητάμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας, με τον Γιάννη (σ.σ. Βαρουφάκη) έχουμε διαφορές στο δια ταύτα δηλαδή τι κάνουμε και τι πρόγραμμα θα εφαρμοστεί. Έχουμε συμφωνήσει με τον Αλέκο Αλαβάνο και το σχέδιο Β, έχουμε συμφωνήσει με το κόμμα των Πειρατών, πιέζουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ανταποκριθεί γιατί θεωρούμε πως όλοι μαζί πρέπει να κατέβουμε ενωμένοι για να είμαστε ένα αποκούμπι για το λαό και όσους δεν συμφωνούν με τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας όποιος και αν τις εφαρμόζει». 

«Ποιος είπε ότι δεν έχουμε μνημονιακές πολιτικές; Πιστέψατε τον πρωθυπουργό; Εγώ τον πίστεψα πριν από εσάς αλλά τον εγκατέλειψα όταν έκανε τη μεγάλη πολιτική κωλοτούμπα», πρόσθεσε. 

Μεταξύ άλλων, επισήμανε πως από τα μνημόνια «βγήκαμε τυπικά». «Οι δανειστές βγήκαν από τα μνημόνια γιατί δεν μας δανείζουν. Οι έλληνες και οι ελληνίδες είναι μέσα στα μνημόνια γιατί μέχρι το 2060 έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση για πολιτικές λιτότητας», ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02