search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:49
MENU CLOSE

Πότε και πού θα δείτε τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου

25.02.2019 17:34
Κλείνουν τα εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου - Media

 

Το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι τέσσερις ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε πότε και πού θα δείτε τα παιχνίδια που θα δώσουν τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Η 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις ποδοσφαιρικές «μάχες» που θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-28/2 ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η δράση ξεκινά την Τρίτη 26/2 με τον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Πριν τη «σέντρα», οι τηλεθεατές θα «βρεθούν» στον αγωνιστικό χώρο μέσα από την pregame εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Στέφανο Αβραμίδη. Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται οι Πάνος Μάλαμας και Αποστόλης Πάνος, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του ματς. Στις 19.30, η σκυτάλη θα δοθεί στον Μιχάλη Τσόχο για την περιγραφή της αναμέτρησης.

Την Τετάρτη 27/2 οι ποδοσφαιρικές μάχες συνεχίζονται. Η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας είναι αυτή του Αστέρα Τρίπολης με τον Εργοτέλη (17.15, COSMOTE SPORT 2HD), σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Μία ώρα πριν την έναρξη, η «Ώρα Κυπέλλου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα μεταφέρει τους συνδρομητές στο γήπεδο της Τρίπολης (16.15, COSMOTE SPORT 2HD), καθώς ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου θα είναι εκεί, για να αποκαλύψουν τα τελευταία νέα, πριν οι δύο αντίπαλοι συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

H συνέχεια δίνεται στις 19.30 με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (COSMOTE SPORT 1HD), τον οποίο θα περιγράψει ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Στην έδρα του Πανιωνίου θα βρίσκονται οι Μιχάλης Μελισσίδης και Πάρης Τσελεπίδης, οι οποίοι μέσα από την «Ώρα Κυπέλλου» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι (18.30), θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα.

Η δράση της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη 27/2 με τον αγώνα Ολυμπιακός – Λαμία (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο θα γίνει στις 18.30 μέσα από την pregame εκπομπή με τον Τάσο Κολλίντζα. Στην έδρα των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκονται οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Ανδρέας Σερεβέτας, για να παρουσιάσουν τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 19.30 ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα περιγράψει τον αγώνα.

Επίσης, με τη λήξη της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, η «Ώρα Κυπέλλου» θα επιστρέφει στα κανάλια COSMOTE SPORT, για την παρουσίαση των καθοριστικών φάσεων κάθε παιχνιδιού, αναλύσεις και δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:49