search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Βόλος: Υπέκυψε στα τραύματά του 33χρονος ντελιβεράς

09.03.2019 09:44
Βόλος: Ζήτησε από ραδιοταξί να του κάνει νυχτερινά ψώνια - Σοκολάτες, σουβλάκια και... προφυλακτικά στη λίστα  - Media

 

Κατέληξε στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 33χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο κέντρο του Βόλου.

Το τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου με Κωνσταντά, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο 33χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου βαν, που οδηγούσε 26χρονος. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση το δίκυκλο του ντελιβερά εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί ο οδηγός από το μηχανάκι και να «προσγειωθεί» σε κολόνα παρακείμενης καφετέριας.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματος του, υπέστη ρήξη σπλήνας και εισήχθη για χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μετά την επέμβαση νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, πολυτραυματίας, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφυγε από τη ζωή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15