search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:00
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Επίθεση σε βάρος της εφημερίδας «Πολιτικά» καταγγέλλει η εκδότρια

15.03.2019 08:43
Μυτιλήνη: Επίθεση σε βάρος της εφημερίδας «Πολιτικά» καταγγέλλει η εκδότρια - Media

 

Μια ακόμα επίθεση σε βάρος του δικαιώματος στην ενημέρωση στην πόλη της Μυτιλήνης, αυτή τη φορά στα γραφεία της εφημερίδας «Πολιτικά», κατήγγειλε η δημοσιογράφος και εκδότρια της εφημερίδας Βαρβάρα Γκιγκιλίνη.

Η κ. Γκιγκιλίνη κατήγγειλε, επώνυμα, επαγγελματία της αγοράς -ο οποίος κατηγορείται και για άλλες ανάλογες επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης και όχι μόνο- ότι «ήρθε στην εφημερίδα, μας απείλησε, μας εξύβρισε, μας συκοφάντησε και μας εκβίασε».

Η εξύβριση, η συκοφάντηση και η εκτόξευση απειλών σε βάρος της δημοσιογράφου έγινε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για το γνωστό θέμα της τοποθέτησης υπερμεγέθους σταυρού στον αρχαιολογικό παραθαλάσσιο βραχώδη χώρο στου Απελή στη Μυτιλήνη. Η κ. Γκιγκιλίνη, όπως είπε, θα ροσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι από τις πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης, που έφθασαν μάλιστα να προκαλέσουν την αντίδραση και του Συμβουλίου της Ευρώπης και για τις οποίες υπήρξαν μηνυτήριες αναφορές, καμία δεν έχει εκδικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:59