search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:49
MENU CLOSE

«Όχι» Τίμερμανς σε συνεργασία με τη Δεξιά για την ηγεσία της Κομισιόν

20.03.2019 06:33
Με μια «ερωτική επιστολή» αποχαιρετά τη Βρετανία ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Τίμερμανς, έναν μήνα πριν το Brexit - Media

 

Ο Ολλανδός επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών Φρανς Τίμερμανς απορρίπτει τη συζήτηση με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τη μελλοντική ηγεσία της Κομισιόν, διότι η «Νεολαία τους δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να συνεργαστεί με τους ακροδεξιούς», όπως είπε σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Στο ερώτημα της γερμανικής εφημερίδας, εάν θα πρέπει να δοθεί πρόσθετος χρόνος στη Μ. Βρετανία για το Brexit o σοσιαλδημοκράτης πολιτικός δήλωσε πως «εάν δεν υπάρξουν νέες προτάσεις δεν έχει νόημα» για να προσθέσει ότι «η κ. Μέι θα μπορούσε να προσπαθήσει έστω μια φορά να σκεφτεί πέραν των κομματικών συνόρων, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχει καν σκεφτεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33