search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Απίστευτος Αμβρόσιος: Ευλογεί Κουρουμπλή, κατακεραυνώνει ΣΥΡΙΖΑ

12.04.2019 17:37
Απίστευτος Αμβρόσιος: Ευλογεί Κουρουμπλή, κατακεραυνώνει ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε στον βουλευτή και υποψήφιο ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή για την συνάντησή τους.
 
«Άνοιξαν οι συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες […] Ψυχορραγούν», δήλωσε αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Αμβρόσιος, προσθέτοντας στον αντίποδα πως η Εκκλησία θα στηρίξει πολιτικά τον κ. Κουρουμπλή.
 
Υποστήριξε πως το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική, καθώς ο λόγος του Θεού δεν συνάδει πλέον με τις ενέργειες του πρωθυπουργού ή του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο μητροπολίτης ανέφερε πως ο κ. Κουρουμπλής είναι ήταν ευεργέτης του γηροκομείου όπου είχαν συναντηθεί, και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί.
 
Η επίμαχη συνάντηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της Κουμουνδούρου, δεδομένου ότι στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών είναι η συγκρότηση «προοδευτικής συμμαχίας».
 
Η ατμόσφαιρα επιδεινώθηκε μετά την δήλωση του κ. Κουρουμπλή πως η δημοκρατία δεν αποκλείει πρόσωπα.
 
Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:06