01/04/2020 08:34:55

Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά

Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά - Media

 

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Πρωτομαγιά μετά την 24ωρη απεργία που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) για όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 μέχρι και τις 24:00.

«Παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν να συσσωρεύονται καθημερινά, με αποκορύφωμα την εξακολούθηση εφαρμογής του νόμου για τις μειωμένες και ειδικές συνθέσεις στα επιβατικά μεσογειακά και ακτοπλοϊκά πλοία, τις συντάξεις, το ασφαλιστικό και τη συνεχιζόμενη παραβίαση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε ό,τι αφορά τις ώρες απασχόλησης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό θα είναι να ενημερωθούν από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.