search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Επίθεση Λαφαζάνη σε Πολάκη: Μυρίστηκε εξουσία και εμφανίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

01.05.2019 12:20
Επίθεση Λαφαζάνη σε Πολάκη: Μυρίστηκε εξουσία και εμφανίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ανήμερα της Πρωτομαγιάς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ: «Ο Παύλος Πολάκης ήταν κομήτης στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εμφανίστηκε. Δεν υπήρχε πουθενά πριν. Παλιά ήταν στο ΚΚΕ, μετά έγινε ΑΝΤΑΡΣΙΑ, μετά Δήμαρχος στην Κρήτη και αργότερα μυρίστηκε εξουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίσθηκε». 

Πρόσφατα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε επικρίνει με δριμύτητα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επίθεση του κ. Πολάκη, στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Η επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, δεν αφορά μόνο τον ίδιο. Είναι μία επίθεση που στρέφεται μ’ ένα θρασύ και αδίστακτο τρόπο εναντίον όλου του αναπηρικού κινήματος και του αναπηρικού κόσμου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33