search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Νέο συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το φλεγόμενο αεροπλάνο την ώρα της τραγωδίας στη Μόσχα (Video)

06.05.2019 09:47
Νέο συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το φλεγόμενο αεροπλάνο την ώρα της τραγωδίας στη Μόσχα (Video) - Media

 

Οι νεκροί μέχρι στιγμής από την αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας ανέρχονται σε 41, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά. Νέα βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι επιβάτες μέσα από το αεροπλάνο, έρχονται στη δημοσιότητα.

Πριν λίγο ένα νέο βίντεο τραβηγμένο έξω από το αεροπλάνο δείχνει το αεροσκάφος να απογειώνεται και σχεδόν αμέσως να προσγειώνεται φλεγόμενο με την κοιλιά στο διάδρομο του αεροδρομίου.

Ένα από τα πλέον συγκλονιστικά βίντεο είναι αυτό που τράβηξε ένας επιβάτης της μοιραίας πτήσης SU-1492, στην οποία φαίνονται οι φλόγες να τυλίγουν το Superjet 100 της Aeroflot, έξω από το παράθυρό του.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση SU-1492 με 73 επιβάτες και πέντε μέλη πληρώματος είχε προορισμό το Μουρμάνσκ.

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της για την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι «οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:32