05/06/2020 07:06:10

Ζανέτ Τσίπρα: Δε μπορεί να αμαυρίζεται το όνομα του πατέρα μου, ως εδώ (Video)

Ζανέτ Τσίπρα: Δε μπορεί να αμαυρίζεται το όνομα του πατέρα μου, ως εδώ (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Δεύτερη Μάτια», μίλησε η αδερφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «η οικογένεια Τσίπρα έκανε δουλειές με τη Χούντα». 

«Θα έπρεπε να υπάρχει όριο. Μπορεί ο αδελφός μου να είναι πρωθυπουργός της χώρας και να συμπεριφέρεται με τους περιορισμούς του πολιτικού πολιτισμού που έχει και οφείλει να έχει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αφεθεί να αμαυρίζεται η μνήμη του πατέρα μας, για την όποια πολιτική σκοπιμότητα. Τέτοιος κατήφορος από πολιτικούς με διακριτούς θεσμικους ρόλους, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί», είπε η Ζανέτ Τσίπρα. 

«Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Δεν ήθελα να πέσω στο επίπεδο των δημοσιογράφων που έγραψαν αυτά για τον πατέρα μου. Βλέπω όμως ότι θα πρέπει να υπερασπιστώ το όνομα του πατέρα μου, της ζωής του. Τι θα έκαναν όλοι αυτοί αν μιλούσαν για τον πατέρα τους με αυτόν τον τρόπο; Ακόμη και αλήθειες να ήταν», πρόσθεσε. 

«Ήταν ένας σωστός άνθρωπος, δημοκράτης, αριστερός αγωνιστής, αγωνιστής της ζωής. Δεν θα επιτρέψω να τον πιάνουν στο στόμα τους και να διασύρουν τη μνήμη του, για τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Ως εδώ. Θα με κάλυπτε μία δημόσια συγγνώμη», κατέληξε η Ζανέτ Τσίπρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.