search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Ασέβεια Ερντογάν την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων: Διώξαμε τους εισβολείς

18.05.2019 18:22
«Ξεσπάθωσε» ο Ερντογάν κατά Μακρόν: Κανένας δεν έχει τα δικαίωμα να μας λέει γιατί βρισκόμαστε εκεί - Media
 
Μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη Γενοκτονία των Ποντίων και η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητική ρητορική, με τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να στέλνει ασεβές μήνυμα.
 
Συγκεκριμένα, λίγο πριν μεταβεί στην Σαμψούντα, με αφορμή την 19η Μαΐου και τα 100 χρόνια από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα της Τουρκίας, ο Ερντογάν σε μήνυμά του ανέφερε:
 
«Ζήτω η ελεύθερη, η ανεξάρτητη και η ισχυρή Τουρκία. Η 19η Μαΐου είναι η ημέρα που πριν από 100 χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, φτάνοντας στη Σαμψούντα, ξεκίνησε τον εθνικό μας αγώνα. Η 19η Μαΐου είναι η ημέρα που διώξαμε από τα εδάφη μας τους εισβολείς, είναι η ημέρα της εθνικής βούλησης, της ομοψυχίας και της εθνικής αφύπνισης.
 
Η 19η Μαΐου είναι ημέρα της ανάστασης του έθνους μας. Η 19η Μαΐου αποτελεί το πρώτο βήμα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας».
 
«Αγαπητοί νέοι. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα εσείς θα προστατεύσετε αυτή τη χώρα ενάντια στις εστίες του κακού και την προδοσία κατά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας μας», συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στους νέους της χώρας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19