search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:41
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: Πρέπει να απαντάμε σε ερωτήματα για περιόδους που ήμασταν σε υπέυθυνη θέση (Video)

27.05.2019 18:13
Βαρουφάκης: Πρέπει να απαντάμε σε ερωτήματα για περιόδους που ήμασταν σε υπέυθυνη θέση (Video) - Media
 
Το «μυστικό της επιτυχίας» του ΜέΡΑ25 στις Ευρωεκλογές αποκάλυψε ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
 
Όπως εξήγησε ο κ. Βαρουφάκης, επικαλούμενος την εμπειρία του από τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, «αφιερώναμε τουλάχιστον δύο ώρες σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες».
 
«Ο κόσμος διψάει γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων προσέρχονταν για να θέσουν ερωτήματα. Μάλιστα, σημείωσε με νόημα, όταν ρωτήθηκε για την περίοδο υπουργίας του το 2015, ότι «πρέπει να απαντάμε σε ερωτήματα για περιόδους που ήμασταν σε υπεύθυνη θέση».
 
«Σε τελική ανάλυση», υπογράμμισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, «ήμασταν το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που μιλούσαμε για το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα», αναφέροντας επί παραδείγματι ζητήματα όπως οι επενδύσεις στην ΕΕ, το Ταμείο για την Φτώχεια, κτλ.
 
Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως «ο κόσμος έχει βαρεθεί τον παλαιοκομματικό τρόπο». Χαρακτήρισε τα μέλη του MέΡΑ25 «βαθιά ευρωπαϊστές», σημειώνοντας πως ακόμη και στις εθνικές εκλογές, οι θέσεις μας θα συνάδουν με όσα λέμε στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του ΜέΡΑ25.
 

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:40