search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Η Σοφία Μουτίδου υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ (Video)

03.06.2019 16:16
Η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου: «Είχα σχέση 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο» (Video) - Media

 

Για τον προεκλογικό της αγώνα μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» η Σοφία Μουτίδου. Μάλιστα, αποκάλυψε την υποψηφιότητα της ως βουλευτής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΚΙΝ.ΑΛ.

«Ξεκινάω προεκλογική εκστρατεία γιατί είμαι υποψηφία στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝ.ΑΛ. Τώρα θα ξεκινήσω! Το αστείο της υποθέσεις είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω «Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης» και μου λένε «Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες!». Δεν με πίστευε ο κόσμος! Δεν το έχω επικοινωνήσει. Κάνω μια προσπάθεια η οποία θα είναι μια τεραστία προεκλογική εκστρατεία! Ο κόσμος με ξέρει έχω ένα μεγάλο αβαντάζ, όμως δεν ξέρει ότι κατεβαίνω και έτσι σε 20 μέρες πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι κατεβαίνω!», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50