search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:22
MENU CLOSE

Διεθνές φεστιβάλ για swingers στη Βρετανία – 700 ζευγάρια σε γιγάντιες σκηνές (Photos)

24.06.2019 09:36
Διεθνές φεστιβάλ για swingers στη Βρετανία - 700 ζευγάρια σε γιγάντιες σκηνές (Photos) - Media

 

Απόλαυση στην απόλυτη χλιδή υπόσχονται φέτος στους λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων οι διοργανωτές του μεγαλύτερου φεστιβάλ swingers της Ευρώπης.

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ Swingfields, που θα γίνει από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου σε μυστική τοποθεσία στη Βρετανία. Προχωρούν πυρετωδώς και οι υπεύθυνοι διαφημίζουν ήδη τις νέες πολυτέλειες που προσφέρουν σε ιστοσελίδες για swingers.

Όμως, πέρυσι, οι περίπου 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μάθουν την ακριβή τοποθεσία 48 ώρες πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, που φέτος θα έχει τον τίτλο “Aurora” (Αυγή).

Το απλό εισιτήριο, που προβλέπει ύπνο σε σκηνή για δύο, κοστίζει 190 ευρώ, όμως όσοι πληρώσουν 463 ευρώ θα μπορούν να απολαύσουν το «χλιδάτο πακέτο» προσφορών.

Στην ιστοσελίδα του Swingfields, σύμφωνα με τη «Sun», οι διοργανωτές εξηγούν ότι το «χλιδάτο κάμπινγκ» που σχεδιάζουν περιλαμβάνει μια γιγάντια σκηνή με πολυτελή έπιπλα και ειδικά διαμορφωμένα για διαφορετικές σεξουαλικές πρακτικές κρεβάτια, στην οποία 12 swingers μπορεί να κάνουν ατελείωτο πάρτι και όργια.

Υπάρχουν επίσης μεγάλες σκηνές που διαθέτουν ακόμη και κουδούνι στην είσοδο, ακριβά έπιπλα, θέρμανση και κλιματισμό, καθώς και πολυτελείς «καμπίνες ύπνου», με ειδικό φωτισμό που βοηθάει στη χαλάρωση.

Ειδική αναφορά κάνουν στις ντουσιέρες και τις τουαλέτες που από φέτος παύουν να είναι λιτές; για όσους πληρώνουν, καθώς κατασκευάζονται «πολυτελείς χώροι για ντους» και τουαλέτες.

«Σε αυτή την τριήμερη εκδήλωση θα συνεργαστούμε με όλες τις σεξουαλικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, για να βεβαιωθούμε ότι θα προσφέρουμε διασκέδαση σε όλους» προσθέτουν οι διοργανωτές.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:19