search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Γεωργούλης: Θα παραμείνω εύθυμος παρά την εκλογή μου στο Ευρωκοινοβούλιο

26.06.2019 08:01
Γεωργούλης για Ευρωβουλή και Joker: Άλλοι Βουλευτές κάνουν παιδιά, εγώ είμαι...ηθοποιός - Media

 

«Εύθυμος θα παραμείνω. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος, γράφει στην ανάρτησή του ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξης Γεωργούλης μετά την εκλογή του. 

Σε ανάρτησή του στο instagram ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε πρώτο πληθυντικό και λέει: «Ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε. Μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:03