Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα απλό και πολύ νόστιμο φαγητό, μια παραλλαγή της ζακυνθινής παραδοσιακής συνταγής «ελιές περιστεράκια».
Υλικά
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε χοντρά κομμάτια
120γρ. ελιές μαύρες γλυκιές, ολόκληρες (όχι Καλαμών ή ξιδάτες)
5-6 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτές φέτες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο
χυμός από 1 λεμόνι
1-2 ποτήρια νερό
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Tips
Παραλλαγή: Μπορείτε να φτιάξετε το φαγητό με ντομάτα. Αντί για νερό, προσθέτετε 250γρ. αποφλοιωμένες, ψιλοκομμένες ντομάτες παραλείποντας το χυμό λεμονιού.
Πηγή: olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.