search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

07.07.2019 19:00
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων - Media

 

Το μήνυμα ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων έστειλε με την πρώτη του δήλωση ο νέος πρωθυπουργός και μεγάλος νικητής των εκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».

Σημείωσε, δε, ότι «αναλαμβάνω την διακυβέρνηση του τόπου έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης», ενώ απευθύνθηκε και «στους Έλληνες του εξωτερικού: Δεν σας ζητάω να επιστρέψετε, αλλά να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας εδώ. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι «το κύρος της Δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί» και ότι «θα κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη», καθώς, όπως τόνισε, «έχω δεσμευτεί για αποτελεσματικό κράτος, χαμηλότερους φόρους και ισχυρή ανάπτυξη».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα» και ξεκαθάρισε ότι «η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Δεν ζητώ περίοδο χάριτος», προσθέτοντας ότι «ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός».

Σε μια προσωπική στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε «τη σύζυγο και τα τρία παιδιά μου» και είπε ότι «νιώθω να με προστατεύει η ευχή των γονιών μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35