search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:22
MENU CLOSE

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Παπανώτας: Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε

11.07.2019 06:35
Παπανώτας: Δυστυχώς το «μπράβο Ρούλα» υποβιβάστηκε  σε… «κρίμα Ρούλα» - Media

 

Μετά το μήνυμα «αποχαιρετισμού» και ευχαριστιών για τα χρόνια που πέρασε στον Alpha και το Happy Day, o Δημήτρης Παπανώτας μέσω μιας νέας ανάρτησης θέλησε να ανακοινώσει επισήμως ότι πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….», έγραψε χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Παπανώτας πρόκειται να ενταχθεί στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, είναι πιθανό να παρουσιάσει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21