search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Διαμαρτύρονται στο «Βήμα» επειδή οι υπουργοί δίνουν συνεντεύξεις πρώτα στην «Καθημερινή» 

25.07.2019 10:44
Διαμαρτύρονται στο «Βήμα» επειδή οι υπουργοί δίνουν συνεντεύξεις πρώτα στην «Καθημερινή»  - Media

 

Μια παλιά κόντρα ξύπνησε εσχάτως στα media και συγκεκριμένα ανάμεσα στο “Βήμα” και την “Καθημερινή”! Για την ακρίβεια η “κόντρα” είναι μονόπλευρη, αφού το “Βήμα” είναι αυτό που διαμαρτύρεται στην κυβέρνηση… Και αιτία των παραπόνων και των διαμαρτυριών είναι ότι οι υπουργοί της επιλέγουν να μιλήσουν πρώτα στην “Καθημερινή” και μετά σε όλους τους υπόλοιπους!

Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον οι υπουργοί παραχωρούν συνεντεύξεις με προτεραιότητα στην “Καθημερινή”, ενώ στα αιτήματα των δημοσιογράφων του “Βήματος” το παίζουν δύσκολοι!

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι η “Καθημερινή” όχι μόνο στηρίζει παραδοσιακά τη συντηρητική παράταξη, αλλά και πιο ειδικά – κατά κοινή ομολογία, είναι περισσότερο “κοντά” στη σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη, από ό,τι το κεντροαριστερό “Βήμα”!

Μπορεί λοιπόν το συγκρότημα Μαρινάκη να στηρίζει την κυβέρνηση, είναι φανερό όμως και δεν το κρύβουν στη Συγγρού ότι το κάνουν με κριτική διάθεση! Το είδαμε πρόσφατα στην τοποθέτηση των γενικών γραμματέων!

Τέλος, πέρα όλων των άλλων ο Αλέξης Παπαχελάς ως διευθυντής της “Καθημερινής” έχει καλύτερες προσβάσεις στο σημερινό σύστημα εξουσίας, από ό,τι ο διευθυντής του “Βήματος” Αντώνης Καρακούσης που επιπλέον έχει χαρακτηρίσει την οικογένεια Μητσοτάκη “φαύλη”!

Πηγή: enimerosi24.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10