search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Στην Ιταλία το μαύρο κουτί του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο

22.08.2019 18:01
Που αποδίδουν εμπειρογνώμονες την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο - Media

 

Στην Ιταλία θα μεταφερθεί το μαύρο κουτί του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο. Η μεταφορά κρίθηκε απαραίτητη αφού στην Ιταλία κατασκευάστηκε το ελικόπτερο.

«Το συγκεκριμένο ελικόπτερο είναι χωρητικότητας οχτώ ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη και είχε μόνο δύο άτομα επάνω, δεν ήταν βαρύς δηλαδή για να πω ότι δυσκολευόταν να απογειωθεί. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα», αναφέρει στο OPEN TV ο γενικός διευθυντής Αερομεταφορών ΥΠΑ, Χρήστος Παπαγεωργίου.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, οι οποίοι δυστυχώς ανασύρθηκαν νεκροί. Πρόκειται για τον Έλληνα χειριστή του και δύο Ρώσους, οι οποίοι είχαν εκμισθώσει το ελικόπτερο από τον Γαλατά για να μεταβούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:34