search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Κουνάει σεντόνι ξανά ο Ολυμπιακός – «Διπλό» μέσα στη Ρωσία, πρόκριση στους ομίλους Champions League και 35 εκατ. στο ταμείο του

27.08.2019 20:51
Το ξεκόβει o Ολυμπιακός: Δεν πωλείται ο Ελ Αραμπί - Media

Με δυο γκολ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 την Κράσνονταρ μέσα στη Ρωσία και προκρίθηκε πανηγυρικά, ξανά μετά από δυο χρόνια, στους ομίλους Champions League. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές, ο Μαροκινός, Γιουσούφ Ελ Αραμπί που σημείωσε δύο γκολ, από ισάριθμες ασίστ του Βαλμπουενά, που είχε καλές στιγμές στο 63’ και το 67΄ ο ίδιος να χριστεί σκόρερ.

Παρά το γεγονός πως οι Ρώσοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν με 1-0 στο 10’ μετά τη σέντρα του Βάντερσον για τον Ούτκιν, ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα και στο 11’ ισοφάρισε για να κάνει το 1-2 στο 48’.

Από την πρόκρισή τους (αήττητοι στα έξι ματς των προκριματικών) οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους τουλάχιστον 35 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να αυξηθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33