search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:52
MENU CLOSE

Ανοικτή σε συζητήσεις η Eldorado Gold για υψηλότερα δικαιώματα χρήσης στην Ελλάδα

16.09.2019 19:34
Ανοικτή σε συζητήσεις η Eldorado Gold για υψηλότερα δικαιώματα χρήσης στην Ελλάδα - Media

 

H Eldorado Gold είναι ανοικτή σε συζητήσεις για ενδεχόμενη καταβολή υψηλότερων δικαιωμάτων χρήσης (royalties) στην Ελλάδα, καθώς επιδιώκει να λάβει τις αναγκαίες άδειες για την επανέναρξη των εργασιών που έχουν σταματήσει στις Σκουριές, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος τη εταιρείας, Τζορτζ Μπερνς.

H καναδική εξορυκτική εταιρεία θα αναζητήσει, επίσης, στρατηγικό εταίρο για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του κόστους, ύψους 680 εκατ. δολαρίων, της επένδυσης που απομένει να γίνει, είπε ο Μπερνς στο περιθώριο συνεδρίου (Denver Gold Forum).

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε σήμερα στο Reuters ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει να εξασφαλίσει από την Eldorado Gold υψηλότερα δικαιώματα χρήσης για τα εξορυκτικά επενδυτικά σχέδιά της και νέες θέσεις εργασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:52