search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:18
MENU CLOSE

Θέλετε να νοικιάσετε σπίτι στα Χανιά; Θα περάσετε από… κάστινγκ (Photo)

17.09.2019 17:27
«Δυσάρεστη» ανατροπή  στα ενοίκια στην Αθήνα – Τι νοικιάζεται με 500 ευρώ - Media

 

Ιστορίες για… αγρίους, ακούμε πλέον σε καθημερινή βάση στην πόλη των Χανίων, στο “κυνήγι” που επιδίδονται εκατοντάδες επίδοξοι ενοικιαστές για να βρουν ένα… κεραμίδι, να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το τι γίνεται με τιμές και σπίτια που «Οκτώβρη μπαίνεις-Μάη τα μαζεύεις», είναι λίγο πολύ γνωστά στην πιάτσα, ωστόσο το πράγμα φαίνεται να έχει αγριέψει πλέον, με τους σπιτονοικοκύρηδες να ζητούν πλέον «τα απίστευτα» στις αγγελίες.

Όπως φαίνεται στην αγγελία που δημοσίευσαν σε ομάδα με αγγελίες στο facebook, ο ιδιοκτήτης εκτός από τις σχετικές πληροφορίες για το οίκημα, ζητάει από τους υποψήφιους ενοικιαστές να του παραθέσουν… οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση.

Μάλιστα, επειδή υπάρχει «όγκος μηνυμάτων», προτρέπει τους υποψήφιους να κάνουν μια «παρουσίαση» του προφίλ τους, ώστε να είναι αυτοί οι… τυχεροί.

Μιλάμε για κάστινγκ ή καλλιστεία; Ή μήπως μια συνέντευξη για εργασία, που όσο καλύτερη εντύπωση κάνεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες… πρόσληψης;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48