search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Καμίνης «καρφώνει» ΝΔ: Όλο το ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ της παραπομπής Παπαγγελόπουλου

09.10.2019 13:28
Καμίνης: Η ΝΔ μας προετοιμάζει για την καταστρατήγηση του Συντάγματος - Media

 

Τη ΝΔ δείχνει ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης για τις «διαρροές» στη χθεσινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο φημών σχετικά με την ψήφο του, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο φέρεται να χειροκροτεί τον κ. Παπαγγελόπουλο κατά την ομιλία του στη Βουλή, τόνισε ότι «σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλο».

Παράλληλα, ο Γιώργος Καμίνης έστρεψε τα βέλη του τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του Ρασπούτιν. Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξης μας».

Τόνισε δε ότι «η προσπάθεια της ΝΔ να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo. Δυστυχώς εκτός από τον Ρασπούτιν, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους Μυνχάουζεν στην υπόθεση Νοβάρτις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59