search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Οργισμένη γκάφα Βελόπουλου για το «επίδομα στον Αχμέτ» – Προανήγγειλε ερώτηση στη Βουλή για άνθρωπο που ζει στην Κύπρο

12.10.2019 16:43
Οργισμένη γκάφα Βελόπουλου για το «επίδομα στον Αχμέτ» - Προανήγγειλε ερώτηση στη Βουλή για άνθρωπο που ζει στην Κύπρο  - Media

 

Προανήγγειλε ερώτηση στη Βουλή, έκανε οργισμένη ανάρτηση στα social media και όταν συνειδητοποίησε ότι ο Αχμέτ, που παίρνει το επίδομα «ενώ οι Έλληνες πεινάνε», είναι στην Κύπρο έγραψε ότι και η «Κύπρος Ελλάδα είναι». 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βέβαια κράτησε και μια «πισινή». «Αν δεν είναι πλαστό είναι …εγκληματικό: 2.174 ευρώ το μήνα για τον Αχμέτ; Τη στιγμή που Ελληνες πεινάνε; Ντροπή εάν ισχύει» έγραψε. Μάλιστα επισύναψε το σχετικό έγγραφο και επισήμανε ότι το κόμμα του θα καταθέσει ερώτηση για το θέμα στη Βουλή. 

Η γκάφα όμως δεν τελείωσε εδώ. Μόλις ο Κυριάκος Βελόπουλος ενημερώθηκε πως το εν λόγω απόκομμα -το οποίο κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια και από βουλευτές στη Μεγαλόνησο- αφορά στο επίδομα που λαμβάνει Τουρκοκύπριος ο οποίος ζει μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές επανήλθε. 

Αλλά αντί συγγνώμης, έγραψε: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24