03/07/2020 23:45:39

Οργισμένη γκάφα Βελόπουλου για το «επίδομα στον Αχμέτ» - Προανήγγειλε ερώτηση στη Βουλή για άνθρωπο που ζει στην Κύπρο

Οργισμένη γκάφα Βελόπουλου για το «επίδομα στον Αχμέτ» - Προανήγγειλε ερώτηση στη Βουλή για άνθρωπο που ζει στην Κύπρο  - Media

 

Προανήγγειλε ερώτηση στη Βουλή, έκανε οργισμένη ανάρτηση στα social media και όταν συνειδητοποίησε ότι ο Αχμέτ, που παίρνει το επίδομα «ενώ οι Έλληνες πεινάνε», είναι στην Κύπρο έγραψε ότι και η «Κύπρος Ελλάδα είναι». 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βέβαια κράτησε και μια «πισινή». «Αν δεν είναι πλαστό είναι ...εγκληματικό: 2.174 ευρώ το μήνα για τον Αχμέτ; Τη στιγμή που Ελληνες πεινάνε; Ντροπή εάν ισχύει» έγραψε. Μάλιστα επισύναψε το σχετικό έγγραφο και επισήμανε ότι το κόμμα του θα καταθέσει ερώτηση για το θέμα στη Βουλή. 

Η γκάφα όμως δεν τελείωσε εδώ. Μόλις ο Κυριάκος Βελόπουλος ενημερώθηκε πως το εν λόγω απόκομμα -το οποίο κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια και από βουλευτές στη Μεγαλόνησο- αφορά στο επίδομα που λαμβάνει Τουρκοκύπριος ο οποίος ζει μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές επανήλθε. 

Αλλά αντί συγγνώμης, έγραψε: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.