search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:32
MENU CLOSE

Έμεινε κουφός, χωρίς γεύση και όσφρηση τη μέρα του γάμου του (Photos)

23.10.2019 13:43
Έμεινε κουφός, χωρίς γεύση και όσφρηση τη μέρα του γάμου του (Photos) - Media

 

Δέκα μέρες σε κώμα πέρασε ένας γαμπρός ύστερα από πτώση τη νύχτα του γάμου του, η οποία τον άφησε με κώφωση και χωρίς τις αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης.

Ο 49χρονος Chris Mallon υπέστη τρομερά τραύματα μετά την πτώση του στο Macdonald Houston House στο Uphall, στο Γουέστ Λόθιαν της Σκωτίας, λίγες μόνο ώρες μετά την τελετή του γάμου του με τη 43χρονη σύζυγο Avril.

Στις 14 Ιουνίου, σταμάτησε για να βοηθήσει έναν μεταφορέα να μεταφέρει τα γαμήλια δώρα στη γαμήλια σουίτα του και έπεσε από μια εξωτερική σκάλα.

Έπεσε σε κώμα την ημέρα μετά το ατύχημα.

Ο 49χρονος υπέστη τρία κατάγματα του κρανίου, μια σπασμένη πλάτη, κάταγμα και εξάρθρωση στον ώμο, ένα σπασμένο δεξί χέρι και μελανιές στην καρδιά και τους πνεύμονες.

Οι ειδικευμένοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η ακοή στο αριστερό αυτί του Chris δεν θα επιστρέψει ποτέ μετά την πτώση του και δεν έχει ακόμα αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησης.

Θα πρέπει να φορά ένα ακουστικό βοήθειας για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ σταδιακά εμφανίζεται η πλήρης έκταση των τραυματισμών του εγκεφάλου από την πτώση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:31