15/01/2021 20:32:06

Σίδνεϊ: Φοιτητές και φοιτήτριες της κτηνιατρικής φωτογραφήθηκαν γυμνοί για καλό σκοπό (Photos)

Σίδνεϊ: Φοιτητές και φοιτήτριες της κτηνιατρικής φωτογραφήθηκαν γυμνοί για καλό σκοπό (Photos)  - Media

 

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της κτηνιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Σίδνει αποφάσισαν να φωτογραφηθούν γυμνοί μαζί με ζωάκια, και να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο τα έσοδα του οποίου θα πάνε στους πάσχοντες από ψυχικές ασθένειες.

Το ημερολόγιο θα πωλείται προς 17 δολάρια το ένα ή 47 δολάρια τα τρία.

Οι φοιτητές ξεντύθηκαν, φόρεσαν καουμπόικα πήραν τα ζωάκια αγκαλιά και στήθηκαν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Πέρυσι το ημερολόγιο τους είχε συγκεντρώσει 68.000 δολάρια από τις πωλήσεις.

«Ως μελλοντικοί κτηνίατροι εντασσόμαστε σε μια επαγγελματική ομάδα με τέσσερις φορές υψηλότερους αριθμούς αυτοκτονιών από ό,τι σε άλλα επαγγέλματα στην Αυστραλία. Ο σκόπος για τον οποίο συγκεντρώνουμε χρήματα είναι κοντά στην καρδιά μας» δήλωσε η υπεύθυνη φοιτήτρια για την έκδοση του ημερολογίου.

Η κτηνιατρική σχολή του Σίδνει θεωρείται μια από τις καλύτερες στον κόσμο και στις αντίστοιχες σχολές βρίσκεται στην 9η θέση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.