search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13
MENU CLOSE

Undercover Girlfriends: Στη Ρόδο το βρετανικό ριάλιτι απιστίας και κρυφών παρακολουθήσεων (Photo)

31.10.2019 09:09
Undercover Girlfriends: Στη Ρόδο το βρετανικό ριάλιτι απιστίας και κρυφών παρακολουθήσεων (Photo) - Media

 

Πρεμιέρα έκανε το βρετανικό reality «Undercover Girlfriends» το οποίο σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης με ένα μεγάλο κοινό να το ακολουθεί πιστά.

Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε στο Channel 5 της Μεγάλης Βρετανίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο που απέσπασε και τις θετικότερες κριτικές.

Το reality αφορά πέντε νεαρές κοπέλες που παρακολουθούν κρυφά τους πέντε νεαρούς φίλους τους στις VIP διακοπές τους, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν παραμένουν πιστοί, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους στις διάφορες δελεαστικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Οι νεαροί παίκτες, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», καλούνται να βγουν «αλώβητοι» μέσα από μια σειρά προκλήσεων, με τις κοπέλες τους να τους παρακολουθούν στενά, χωρίς όμως οι ίδιοι να μπορούν να τις δουν.

Πηγή: Espressonews 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13