search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Θύελλα αντιδράσεων για ροτβάιλερ σε κλουβία έξω από κλαμπ (Photos)

03.11.2019 09:35
Θεσσαλονίκη: Θύελλα αντιδράσεων για ροτβάιλερ σε κλουβία έξω από κλαμπ (Photos) - Media

 

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που δείχνει δύο σκυλιά σε κλουβί έξω από νυχτερινό μαγαζί στην πλατεία Μοριχόβου στη Θεσσαλονίκη.

Δύο σκύλοι, ράτσας ροτβάιλερ, απεικονίζονται στη φωτογραφία να βρίσκονται μέσα σε ξεχωριστά κλουβιά έξω από το κατάστημα και την κοπέλα που εργάζεται ως υποδοχή στο κλαμπ να στέκεται από πίσω.

Η φωτογραφία διακινήθηκε αρχικά μέσω φιλοζωικών σελίδων στο facebook, με τα μέλη τους να κινητοποιούνται κάνοντας καταγγελίες στο 100 και πηγαίνοντας στο σημείο για να δουν ιδίοις όμμασι το περιστατικό.

Σε αυτοψία της ιστοσελίδας Voria.gr στο σημείο λίγο αργότερα, οι ιδιοκτήτες των σκύλων τα είχαν βγάλει από τα κλουβιά τους και έπιναν ποτό έξω από το κατάστημα, με τα τετράποδα να είναι δεμένα με λουρί.

Όταν δε ρωτήθηκαν για ποιο λόγο τα είχαν βάλει σε κλουβί, ο ένας εκ των δύο απάντησε πως «τα σκυλιά τραβάνε», εννοώντας ότι κουράζονται να τα κρατούν συνέχεια με το λουρί, ενώ τόνισε πως δεν εργάζεται στο εν λόγω κατάστημα.

Σε νέα ερώτηση της Voria.gr προς τον ιδιοκτήτη για το εάν επιτρέπεται να βάζουν τα τετράποδα σε κλουβιά έξω από το μαγαζί, οι ίδιοι είπαν «θα σου απαντήσουμε αντίστροφα, απαγορεύεται;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο μετέβη και η αστυνομία, ωστόσο οι ιδιοκτήτες των σκυλιών είχαν ήδη φύγει.

Το νυχτερινό μαγαζί έβγαλε σήμερα σχετική ανακοίνωση πως τα δύο ροτβάιλερ δεν σχετίζονται με το κατάστημα και πως μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους, αυτά είχαν ήδη απομακρυνθεί, ωστόσο κάποιες κοπέλες που εργάζονται στο κλαμπ είχαν ήδη προλάβει να βγάλουν φωτογραφία με τα τετράποδα.

Πηγή: voria.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:38