search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Το φύλλο αγώνα για τη διακοπή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Αστυνομικός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φίλους των γηπεδούχων»

03.11.2019 13:11
Το φύλλο αγώνα για τη διακοπή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Αστυνομικός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φίλους των γηπεδούχων» - Media

 

Διαφορετική τροπή σε όσα συνέβησαν στο «αιώνιο» ντέρμπι για τη Volley League γυναικών στο Μαρούσι δίνει το φύλλο αγώνος από τους διαιτητές.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα καταγράφονται, η ένταση προκλήθηκε από τη συμπεριφορά ενός αστυνομικού και δεν ήταν στόχος ο πάγκος του Ολυμπιακού.

«Αυτός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί 10 μπουκάλια με νερό και 2 μπουκάλια προς την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε για 8 λεπτά και ύστερα από συστάσεις από τα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά», αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα filathlos.gr.

Σε άλλο σημείο, γράφει ότι: «Στο διάλειμμα ανάμεσα στο 2ο και στο 3ο σετ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβριζαν εν χορώ… κι έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και ξεκίνησε το 3ο σετ κανονικά. Στο 4-3 του 3ου σετ φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτυναν την παίκτρια του Ολυμπιακού Χριστοδούλου Στέλλα που ετοιμαζόταν να κάνει σερβίς. Ο 1ος διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα. Το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα που προειδοποιούσαν τους φιλάθλους πως την επόμενη θα γίνει εκκένωση του γηπέδου. Οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε».

Επιπλέον, αναφέρεται πως: «Στο 23-23 του πρώτου σετ ένα μπουκάλι με νερό έπεσε μπροστά στα πόδια ενός παρευρισκόμενου αστυνομικού (αστυνομικός Αθλητικής Βίας) με πολιτικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24