01/06/2020 06:04:53

Μαρτυρία-σοκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να ζήσουμε νέο Πολυτεχνείο (Audio)

Μαρτυρία-σοκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να ζήσουμε νέο Πολυτεχνείο (Audio) - Media

 

Μαρτυρία από πρώτο χέρι για τα όσα συνέβησαν νωρίτερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) έδωσε στον Real FM φοιτητής που ήταν μέσα στο ίδρυμα όταν επενέβησαν τα ΜΑΤ.

«Έχουν εγκλωβιστεί φοιτητές οι οποίοι ήρθαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους να ανοίξουν τη σχολή έπειτα από ένα αυθαίρετο lock out το οποίο πραγματοποίησε η αστυνομία και η πρυτανεία. Υπάρχουν τραυματίες, άοπλοι φοιτητές. Είναι όλοι φοιτητές που διεκδικούν το δικαίωμά τους να ακουστεί ο λόγος τους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους φοιτητές με όρους τρομοκρατίας και δεν μας αφήνουν να αποχωρήσουμε αναίμακτα», δήλωσε ο φοιτητής.
 
«Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να ζήσουμε ένα νέο Πολυτεχνείο. Το μόνο που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι φοιτητές τραγουδούν "πότε θα κάνει ξαστεριά". Η αστυνομία τους τρομοκρατεί και τους έχει κολλήσει στον τοίχο. Αυτά είναι σκηνές απαράδεκτες. Καλούμε την αστυνομία να αποχωρήσει από τον προαύλιο χώρο», πρόσθεσε.
 
Τέλος, τόνισε ότι «υπάρχουν τραυματίες που προστάτευαν την πόρτα με τα σώματά τους για να μην μπουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ένας φοιτητής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, υπάρχουν πολλαπλές κρίσεις πανικού και η αστυνομία εμποδίζει την αποχώρησή τους».
 

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.