09/08/2020 02:48:32

Βαρύ κλίμα σε Open και «Έθνος» - Νέες περικοπές στον ορίζοντα

Πρόστιμα στο Open για το Epsilon - Media

 

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν το κλίμα που επικρατεί αυτή την περίοδο στο Open οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα πίσω από τις κλειστές πόρτες της διοίκησης, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, που δεν κρύβουν με τον προβληματισμό τος για το μέλλον. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, υπό το βάρος των λειτουργικών εξόδων του καναλιού, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του έχουν δρομολογήσει σειρά νέων περικοπών, στο πλαίσο των οποίων δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και απομακρύνσεις, αναφέρει το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». 

Με βάση τα σημερινά δεδομένα και κυρίως τους πίνακες τηλεθέασης, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον τομέα της ενημέρωσης, όπου η διοίκηση εμφανίζεται «χολωμένη» με τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου, αλλά και ορισμένων εκπομπών. 

«Δεν πρέπει εξάλλου να λησμονείται ότι η πλευρά Σαββίδη έδωσε τελεσίγραφο έως τον προσεχή Δεκέμβριο προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εικόνα στο συγκεκριμένο μέτωπο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ληφθούν σκληρά μέτρα σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει το Secret. 

«Το ίδιο ισχύει και για τα ψυχαγωγικά προγράμματα που δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ενώ ο νέος παράγοντας στην εξίσωση έχει να κάνει με τους αντίστοιχους σχεδιασμούς που φαίνεαι να έχουν εκπονήσει οι συνεργάτες του επιχειρηματία στο «Έθνος» (στην εφημερίδα, αλλά και στη διαδικτυακή έκδοση)», σημειώνει. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.