search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:45
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήγε στη Σκιάθο και πόζαρε μαζί με τον κούκλο αδελφό του

21.11.2019 20:23
Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήγε στη Σκιάθο και πόζαρε μαζί με τον κούκλο αδελφό του - Media

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ντάνος αποκάλυψε στους followers του πώς βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Σκιάθο, δημοσιεύοντας στο προφίλ του μια selfie με τον αδερφό του, Χάρη. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και αποτελεί στήριγμα ο ένας για τον άλλον.

Μελαχρινός και πολύ γοητευτικός, ο Χάρης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από το γυναικείο κοινό, καθώς μπορεί να μην μοιάζει εξωτερικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχει όμως τη δική του χαρακτηριστική γοητεία.

Τα δύο αδέρφια, λοιπόν, πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό, έχοντας μαζί τα δύο αγαπημένα τους σκυλιά. «#danobrothers #reunion @aggelopoulos.xaris #dogs #family #irma #viltor #danoslife #skiathos» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια για τους δύο άντρες, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41